Nume:
Statie beton Balvas Trans - Bacau
E-mail:
balvastrans@yahoo.com
Telefon:
0757 022 662
Website:
http://betoane-agregate-onesti.ro/
Adresa:
Onesti, Str, Avantului, Nr. 15, Jud. Bacau.

Statie beton Balvas Trans - Bacau
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

Balvas Trans are o vechime de peste 10 ani si fost infiintata din pasiune pentru lucrurile bine facute, alegand sectorul constructiilor, ca fiind cel mai provocator lucru pe care il poti face cand pui bazele unei firme de constructii sau iti alegi aceasta meserie. Alegand constructiile speciale, ne-am asumat responsabilitatea de a invata permanent, iar ca acest lucru sa dureze, nu o poti face decat daca iti place foarte mult sa vezi lucruri minunate cladite cu mintea si mainile tale. Statiile de betoan sunt site-uri industriale unde se produce betonul. In instalatia de mixare, materiile prime si aditivii sunt dozati si pusi in malaxoare, obtinandu-se un amestec omogen de beton. Betonul umed este apoi transportat pe santiere, in betoniere echipate cu tambururi rotative. Statia poate prepara atat betoane simple cat si aditivate operand în gama de temperaturi cuprinse intre +5 si +35 grade Celsius. Compania Balvas Trans ofera garantii pentru betoane în exploatarea lor urmarind respectarea procedurilor de mai jos:

- efectuam studiile si analizele pentru betoane pe elementele constitutive: nisip, pietris, ciment, apa, in laboratoare de analiza pentru betoane specializate, determinand principalele caracteristi fizico-chimice;
- aplicam o tehnologie moderna de fabricare cu adaosuri (aditivi);
- supraveghem timpii de malaxare ┼či omogenizare;
- oferim transport de betoane in conditii optime (perioada determinata de timp la anumite temperaturi de fabricatie);
- turnarea de betone se face in conditii tehnice profesioniste.

Personalul tehnic angajat este format in intregime din muncitori specializati cu o vechime de peste 10 ani in domeniul constructiilor. Experienta personalului in productie ne ofera disponibilitatea de a lucra in flux continuu atat pentru productia si livrarea de beton prospat pe piata judetului Bacau cat si pentru executia altor lucrari. Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si de aceea se are in vedere imbunatatirea portofoliului de utilaje. Contractarea unui volum de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Servicii

Gama de produse/servicii: 

- Statie beton;

- Betoane;

- Transport si pompare beton;

- Fabricarea elementelor din beton pentru constructii;

- Preparate mixturi asfaltice si betoane;

- Statie concasare agregate de cariera.

© 2015 Copyright by beton-romania.ro