Nume:
Statie Beton Nova Solar Impex - Buzau
E-mail:
nova_solar@yahoo.com
Telefon:
0238 426 757
Telefon 2:
0723 326 991
Website:
https://novasolarsrl.business.site/
Adresa:
Buzau, Soseaua Pogoanele, Nr.5, Jud. Buzau

Statie Beton Nova Solar Impex - Buzau
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

Nova Solar Impex a luat fiinta cu aproape 2 decenii in urma din dorinta de a schimba mentalitatea asupra calitatii serviciilor, a calitatii cooperarilor si parteneriatelor din piata romaneasca si bineinteles a calitatii materialelor disponibile in industria constructiilor. Facem aceste lucruri din convingerea ferma ca o schimbare a mentalitatii va duce la prosperitate, pentru noi si pentru societatea in care traim. Urmarind acest scop am facut eforturi pentru a dispune de o gama larga de utilaje, echipamente si instalatii de ultima generatie a caror prezenta este imperativa in orice proiect care necesita tehnologie moderna pentru productia de agregate de balastiera si betoane. Instalatiile folosite pentru productia de betoane sunt complet automatizate, ele functionand dupa retete standard in prepararea diferitelor marci de betoane.

Am alcatuit o echipa care se bazeaza pe oportunitati de dezvoltare si management strategic inainte de contractare, pe cont propriu sau parteneriate puternice. Totusi satisfactia clientului este pe primul plan, pentru ca astfel cresterea este nelimitata.Am acordat, de asemenea, o atentie speciala pentru adaptabilitatea la mediu nou de afaceri si pentru aspecte legate de mediu in orice situatie. Acest lucru a fost si este posibil datorita conducerii si angajatilor care dau dovada de adaptabilitate la conditiile dictate de mediul in care activam, integritate, onestitate si dorinta de a persevera. Am rezistat in perioadele economice “turbulente”, nu ne-am lasat in voia hazardului, am crescut. Transformarea proiectelor complexe in realitate simpla si eficienta este punctul nostru forte. Astfel, cautarea de oportunitati, dezvoltare si impartasirea experientei este o activitate continua in organizarea noastra. An de an, lucrare cu lucrare, am extins portofoliul de activitati specific segmentului in care activam.

Experienta acumulata in proiectele executate, pregatirea profesionala a echipei, modul de abordare al managementului si rezultatele meritorii obtinute in decursul anilor de activitate sunt cartea noastra de vizita si ne recomanda ca un partener de incredere.

Servicii

Gama de activitati pe care le desfasoara Nova Solar Impex. cuprinde:

- Beton;

- Transport beton;

- Beton compact;

- Statie beton;

- Inchiriere cifa, betoniere, autobetoniere, autobasculante, basculante, macarale, buldoescavatoare, etc;

- Servicii constructii si utilaje constructii.

 

Galerie foto

Statie Beton Nova Solar Impex - Buzau
Statie Beton Nova Solar Impex - Buzau
Statie Beton Nova Solar Impex - Buzau
Statie Beton Nova Solar Impex - Buzau

© 2015 Copyright by beton-romania.ro