Nume:
Statie Beton Cons Sid 2001
E-mail:
sc_conssid_srl@yahoo.com
Telefon:
0355 404 521
Adresa:
Otelu Rosu, Platforma Industriala Glimboca, Jud. Caras Severin.

Statie Beton Cons Sid 2001
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

Cons Sid 2001 este o companie specializata in productia de beton si produse balastiere. Cons Sid 2001 are in dotare o statie de betoane de ultima generatie, ale carei procese de productie sunt asistate pe calculator. Zona de exploatare si statia de sortare produse balastiere se afla in judetul Caras Severin. Asiguram atat transportul betonului spre locul de constructie cu cife proprii, cat si a produselor balastiere. Personalul si echipa manageriala a companiei sunt tinere, dinamice, bine pregatite si capabile de a impune pe piata locala noi standarde de seriozitate, competenta si calitate a serviciilor oferite in deplina concordanta cu cerintele clientilor. 

Betonul si mortarul sunt create in functie de scopul lor precum si printr-o interactiune continua cu profesionisti, pentru a respecta standardele si cerintele structurale. Alegerea materialelor prime si a caracteristicilor betonului trebuie facute pe baza unei cooperari intre departamentul tehnologic, seful de santier si beneficiarul, avand in vedere conditiile specifice al mediului in care va fi folosit betonul. Asistenta la santier devine un factor important al colaborarii, deoarece pe baza unei liste particulare de specificatii tehnice, este posibila recomandarea celui mai potrivit beton. 

Betonul este un material compozit obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa, realizearea se face in statii ecologice, automatizate si performante si il transporta la locul unde se realizeaza constructia. Este un material cu costuri scazute pe tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere. Din punct de vedere ecologic, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii. In prezent, firma noastra ofera clientilor sai betoane, proiectate si construite pe baza tehnologiilor de ultima ora, care permit atingerea unor performante superioare privind urmatoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, respectarea normelor de mediu.

Personalul tehnic angajat este format in intregime din muncitori specializati cu o vechime de peste 10 ani in domeniul constructiilor. Experienta personalului in productie ne ofera disponibilitatea de a lucra in flux continuu atat pentru productia si livrarea de beton prospat pe piata judetului Bihor cat si pentru executia altor lucrari. Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si de aceea se are in vedere imbunatatirea portofoliului de utilaje. Contractarea unui volum de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Servicii

 Garantam produsele si serviciile noastre:

- Beton;
- Mortar;
- Agregate;
- Transport;
- Constructii Civile;

Galerie foto

Statie Beton Cons Sid 2001
Statie Beton Cons Sid 2001
Statie Beton Cons Sid 2001
Statie Beton Cons Sid 2001

© 2015 Copyright by beton-romania.ro