Nume:
Statie Beton Romtimex- Olt
E-mail:
romtimex@yahoo.com
Telefon:
0723 333 972
Adresa:
Slatina Str. Pacii, Nr.1, Jud. Olt.

Statie Beton Romtimex- Olt
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

ROMTIMEX este nascuta in actuala formula in 1995 din dorinta de a schimba mentalitatea asupra calitatii serviciilor, a calitatii cooperarilor si parteneriatelor din piata romaneasca si bineinteles a calitatii materialelor disponibile in industria constructiilor. Facem aceste lucruri din convingerea ferma ca o schimbare a mentalitatii va duce la prosperitate, pentru noi si pentru societatea in care traim. Urmarind acest scop am facut eforturi pentru a dispune de o gama larga de utilaje, echipamente si instalatii de ultima generatie a caror prezenta este imperativa in orice proiect care necesita tehnologie moderna pentru productia de agregate de balastiera si betoane. Instalatiile folosite pentru productia de betoane sunt complet automatizate, ele functionand dupa retete standard in prepararea diferitelor marci de betoane. 

Societatea dispune de: licenta de exploatare produse de balastiera, atestare statie sortare produse de balastiera si atestare statii preparare betoane si mortare. Calitatea produselor si a serviciilor noastre care sa se materializeze intr-un grad inalt de satisfactie a clientilor reprezinta linia directoare a politicilor noastre manageriale in vederea consolidarii poziĊ£iei noastre pe piata materialelor de constuctii.

Personalul tehnic angajat este format in intregime din muncitori specializati cu o vechime de peste 10 ani in domeniul constructiilor. Experienta personalului in productie ne ofera disponibilitatea de a lucra in flux continuu atat pentru productia si livrarea de beton prospat pe piata judetului Timis cat si pentru executia altor lucrari. Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor. Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si de aceea se are in vedere imbunatatirea portofoliului de utilaje. Contractarea unui volum de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Servicii

Gama de produse/servicii: 

- Statie beton;

- Betoane;

- Transport si pompare beton;

- Fabricarea elementelor din beton pentru constructii;

- Preparate mixturi asfaltice si betoane;

- Statie concasare agregate de cariera;

- Inchiriere utilaje.

Galerie foto

Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt
Statie Beton Romtimex- Olt

© 2015 Copyright by beton-romania.ro