Nume:
Statie Beton CRISMIH - Vaslui
E-mail:
sccrismihsrl@yahoo.com
Telefon:
0731 309 660
Telefon 2:
0731 309 661
Adresa:
Loc. Simila, Nr. 595 ( vis-a-vis de sere), Jud. Vaslui
Facebook

Statie Beton CRISMIH - Vaslui
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

SC CRISMIH S.R.L. a luat fiinta in anul 2002, o intreprindere cu experienta in domeniul prepararii betonului, constructiilor si a comercializarii gamei materialelor de constructii. Dinamica si performanta firmei este sustinuta de angajati si de dotarea si tehnologia avansata folosita .

Managementul societatii orientat in permanenta spre cerintele pietii vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii, prin oferirea in permanenta a unor solutii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare , cu respectarea normelor de siguranta si calitatea constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

In anul 2013 am inaugurat o statie de betoane de ultima generatie cu o capacitate de 45 mc/ora, transportul fiind asigurat de autobetoniere de 9 mc si autopompe cu anvergura bratelor de 24 metri liniari fiecare. Betonul este un material compozit obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa, realizearea se face in statii ecologice, automatizate si performante si il transporta la locul unde se realizeaza constructia. Este un material cu costuri scazute pe tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere. Din punct de vedere ecologic, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii. In prezent, firma noastra ofera clientilor sai betoane, proiectate si construite pe baza tehnologiilor de ultima ora, care permit atingerea unor performante superioare privind urmatoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, respectarea normelor de mediu.

Personalul tehnic angajat este format in intregime din muncitori specializati cu o vechime de peste 10 ani in domeniul constructiilor. Experienta personalului in productie ne ofera disponibilitatea de a lucra in flux continuu atat pentru productia si livrarea de beton prospat pe piata judetului Vaslui cat si pentru executia altor lucrari. Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.
Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si de aceea se are in vedere imbunatatirea portofoliului de utilaje. Contractarea unui volum de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Servicii

Gama de produse/servicii: 

- betoane;

- mortar-uri;

- agregate;

- transport materiale,

- inchiriere utilaje pentru constructii;

- fabricarea elementelor din beton pentru constructii;

 

Galerie foto

Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui
Statie Beton  CRISMIH - Vaslui

© 2015 Copyright by beton-romania.ro